Si ta besh nje vajz te Buzeqesh

Picture
  *Thuaj asaj je shume e bukur...

*Shtrengo doren e saj shpesh sikur edhe për një sekond..

*Puthe ate ne balle...

* Vendos zerin e saj si zile te coje nga gjumi...

*Thuaj asaj që e dashuron ne cdo kohe....

*Kur ajo është e nevrikosur perqafoje fort dhe thuaj sesa shume do te thote ajo për ty...

*Thirre ate vogelushe ose jeta ime..

*Kendoj asaj, pa marr para sysh sa i tmerrshem është zery yt..

*Shkruaj asaj shkrime (ajo dashuron ato)...

*Prezanto ate tek familja dhe shoket tuaj si e fejuara jote....

* Luaj me floket e saj....

*Ulu ne park dhe vetëm fol me te..

*Tregoj asaj barsaleta, tregoj asaj sikur edhe barsaleta kot fare,vetëm tregoj barsaleta....

*lëre ate që ta zere gjumi ne kraharorin tend..

* Gdhend emrat tuaj ne trungun e një peme...

*Dhuroj asaj lule vetëm sepse....

*Trajtoje ate ne mes te shokeve siç e trajton ate kur jeni vetëm..

*Shikoje ate ne sy dhe buzeqesh ..

*Vallezo me te lehte , edhe sikur mos te këtë muzike fare...

*Puth ate ne shi..

*Ne qofte se e dashuron tregoje asaj dhe mos e ler që te ikin...

*Tregoj asaj besimin tend,respektin dhe admirimin...